Duminică 29 iunie

Ora 11.00 – Reluarea spectacolului Teatrul picioarelor, cu Laura Kibel

paradaOra 16.00 – Un nas roşu împotriva indiferenţeiSpectacol de circ susţinut de artiştii Fundaţiei Parada România.

Ora 18.00 – Vissi d’arte, vissi d’amore. Arii din opere interpretate de studenţi şi absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti (clasa prof. Ionel Voineag). La pian prof. Andreiana Roşca Geamăna. cantanti

Ora 20.00 – Deschiderea serii cu grupurile Sestomarelli şi Il Magnetofono

Grupul Sestomarelli a luat fiinţă în anul 2007, în oraşul Sesto San Giovanni, la periferia industrială a oraşului Milano. Pornesc iniţial ca o cover band inspirată de sonoritatea dintre rock şi muzica tradiţională a unor formaţii ca Waterboys şi Pogues sau de muzica punk a grupului Clash. Cvintetul se hotărăşte în anul 2011 să transforme experienţa acumulată în anii petrecuţi on the road, în realizarea primului lor album de melodii inedite în limba italiană. CD-ul de debut, intitulat Acciaierie e ferriere lombarde folk, a apărut la sfârşitul lunii iulie anul trecut.

Format dintr-un grup de muzicieni din Vicenza, Il Magnetofono parcurge pe note de jazz, cu multă eleganţă şi mare clasă, istoria muzicii italiene de autor. O propunere artistică cu un sound vivace şi original, ce reprezintă un omagiu adus textului şi muzicii deopotrivă.

Ora 21.00 – Concert susținut de duetul Jalisse

Jalisse-sitoDuet muzical italian compus din Alessandra Drusian şi Fabio Ricci, un cuplu atât pe scenă cât şi în viaţa reală. Au câştigat ediţia din 1997 a Festivalului de la Sanremo cu binecunoscuta melodie Fiumi di parole, reprezentând Italia în acelaşi an la Eurovision, unde s-au clasificat pe locul patru. Temele cântecelor lor sunt spiritualitatea, credinţa, respectul faţă de diversitate, sensibilitatea faţă de cei aflaţi în nevoie.

Comments are closed.