Vineri 27 iunie

Geroge RomanuOra 19.00 – Recitalul acordeonistului George Romanu

Ora 20.30 – Cvartetul Passione cvartet_passione

Grupul este format din muziciene de factură clasică, dar care apreciază şi muzica pop-rock, alternând cu uşurinţă şi măiestrie instrumentele clasice cu cele electronice. Grupul a susţinut concerte care s-au bucurat de succes în cele mai mari oraşe ale Italiei, cu un repertoriu ce cuprinde muzică de film, valsuri, tangouri, folk, jazz.

Cvartetul Passione a luat naştere în anul 2006 şi este format din patru tinere absolvente ale Universităţii Naționale de Muzică din Bucureşti. A susţinut concerte şi recitaluri în România, Italia, Grecia, Japonia, dar și în cadrul unor proiecte comune, alături de artişti consacraţi precum Bogdan Bradu, Phoenix, Alan Bedin, Opus Avantra, Donatella del Monaco, Alessandro Safina.

Repertoriul Cvartetului Passione cuprinde aproximativ 400 de piese clasice, alese cu grijă, organizate pe perioade stilistice, dar şi piese moderne scrise special pentru formula de cvartet. Gama variată de stiluri muzicale abordată (muzică de film, valsuri, tangouri, muzică ambientală, de divertisment, folclor românesc şi internațional, muzică de jazz şi cafe-concert), a dus la atragerea unui public numeros şi diversificat.

Comments are closed.