Petrecere de Carnaval cu Lucchettino

PrintCarnavalul este sinonim cu veselia, cu bucuria de a trăi, cu plăcerea de a ne distra împreună. De aceea, vă invităm să participați la Petrecerea noastră și la un nou spectacol comic prezentat de faimoșii

LUCCHETTINO

Marți, 13 februarie 2018, la ora 19.00
la Studioul Horia Bernea, Muzeul Național al Țăranului Român,
str. Monetăriei 3, București
(intrarea liberă, fără locuri rezervate)

încheiem seara cu o degustare de dulciuri italiene tipice de carnaval
(dacă veniți costumați sau cu măști va fi cu atât mai distractiv!)

Spectacol comic cu doi trăzniți super-amuzanți, Luca și Tino, un cuplu de comici care prezintă de la varietățile tradiționale, cu numere de magie și umor, până la scenete suprarealiste. Sunt evidente influențele spectacolelor cu clowni, ale numerelor de circ și ale commediei dell’arte. Distracția e garantata!

Luca Regina, născut la Torino, animat din tinerețe de o pasiune dezlănțuită, decide să se mute în Rusia, unde frecventează renumita Școală a Circului de Stat de la Moscova. Numeroasele ore de repetiții îl transformă pe Luca într-un comic ireverențios și într-un show-man abil și exuberant. De atunci își petrece viața făcând oamenii să râdă și amuzând publicul din întreaga lume: din Italia până în Mexic, de pe platourile de televiziune ale Zelig Circus până la Open Spaces din New Orleans.

Tino Fimiani, născut la Genova, își descoperă de timpuriu vocația de clown și performer, vocație pe care o perfecționează în urma frecventării, în 1994, a Școlii Circului de Stat de la Moscova. Urmează alte stagii de formare (cu Philip Radice, Yves Lebreton, Jango Edwards), premii obținute la concursuri renumite (festivalul de cabaret Comunque Anomali, 2000, festivalul de cabaret de la Martina Franca, 2001), numeroase apariții în programe de televiziune (Maurizio Costanzo Show, Zelig Circus) și colaborarea cu Luca Regina care duce la apariția duetului Lucchettino.

Parteneri: Asociația Italienilor din România (RO.AS.IT) și Muzeul Național al Țăranului Român

 

This entry was posted in 2018, Arhiva, Program. Bookmark the permalink.