Recital de pian Bruno Medicina

bruno medicina-concertFundația Inocenți – Romanian Children’s Relief vă invită “Recitalul de pian” susținut de Bruno Medicina, un eveniment caritabil în beneficiul copiilor Inocenți.

În programul serii se vor regăsi piese foarte apreciate ale compozitorilor: J. S. Bach, L. v. Beethoven, F. Liszt și G. Gershwin.

Recitalul caritabil va avea loc în data de 18 martie 2018, ora 18:00, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru 41, București), iar participarea se va face în baza unei donații. Donațiile strânse vor sprijini programele de suport educațional și integrare socială Inocenți din București și Glina (jud. Ilfov).

Absolvent al Conservatorului din Torino, genovezul Bruno Medicina și-a desăvârșit studiile de pian cu Maestrul Marco Pasquero și cele de orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti. Deși nu este muzician de profesie (activitatea sa principală fiind de trainer și coach), și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru pian, susținând numeroase concerte atât în Italia, cât și în străinătate. Combinând activitatea sa profesională cu muzica, a dezvoltat un model de înaltă performanță (the F.L.O.W. system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul de business și al sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat muzicii. Așa se face că, de mulți ani, Bruno susține în întreaga lume cursuri de specializare dedicate îmbunătățirii performanțelor muzicienilor, prin intermediul Institutului Internațional “Virtuosity Center”, fondat și condus de el.

Contact: 0751242282, valentina.maghirescu@inocenti.ro

This entry was posted in 2018, Arhiva, Program. Bookmark the permalink.